Wij drukken alle zakelijke en administratieve documenten

Binnen het marktsegment van zakelijk drukwerk behoren wij tot één van de toonaangevende Europese spelers. Wij garanderen uiterst korte levertermijnen voor kleine en grote volumes aan (voor)gedrukte documenten. Dankzij het uitgebreide machinepark en onze verschillende afwerkingslijnen, behoort elke oplage tot de mogelijkheden. Ook voor het volledige documentenmanagement binnen uw organisatie, kunt u ons inschakelen. Hiervoor beschikken we over een online bestelplatform dat volledig wordt geconfigureerd volgens de noden en wensen van uw organisatie.

Welke zakelijke en administratieve documenten drukken wij?

Elke vorm van zakelijk drukwerk is voor onze drukkerij mogelijk in hoge kwaliteit en het gewenste volume. Dankzij ons veelzijdig machinepark voor druk en afwerking, bieden wij een ongeziene vrijheid voor papierselectie, afmetingen, vouwwijze, eventuele echtheidskenmerken,… 

Zelfs zeer specifieke producten, zoals rollen voorbedrukte kassatickets op thermisch papier, behoren tot de optie. Ook het uniek maken van deze documenten via voorbedrukte QR-codes, barcodes en nummering is mogelijk.  

Documentenmanagement via COMMUnICATIEPORTAAL JOSSH

Vertrouw ons het volledige documentenmanagement toe van uw organisatie. Wij stellen uw filialen, vestigingen, medewerkers,… een beveiligd webplatform ter beschikking waar ze de beschikbare zakelijke documenten voor uw organisatie kunnen bestellen. Wij zorgen voor het tijdig drukken van deze documenten en/of leveren deze uit stock. 

Vervolgens stellen we de individuele bestelpakketten samen en bezorgen deze op de juiste locatie. U ziet in een duidelijke overzicht wie welke documenten bestelt. Ook voor het beheren en bestellen van naamkaartjes hebben we voor uw organisatie een handige en beveiligde weboplossing. Ontdek hier meer over JOSSH !

Toepassingen voor zakelijke documenten