Afwerkings- en verpakkings-technieken op maat 

De brede waaier aan afwerkings- en verpakkingstechnieken vormt één van de belangrijkste troeven van Joos Print. Bovendien verloopt de afwerking en verpakking onder hetzelfde dak als onze print- en drukactiviteiten. Hierdoor beschikken wij over een enorme flexibiliteit en gaat er voor spoedopdrachten geen tijd verloren. Als vertrouwde partner voor al uw zakelijk drukwerk geven wij graag persoonlijk advies voor de juiste afwerking en verpakking. Wij denken maximaal met u mee en streven zo naar innovatieve, functionele en kostenefficiënte oplossingen op maat.

Combinatie van afwerkingstechnieken

Met onze brede waaier aan afwerkingstechnieken en personalisatiemogelijkheden garanderen we extra toegevoegde waarde voor uw zakelijk drukwerk. 

Dankzij de combinatie van verschillende technieken – waarbij ook integratie en kleven kan - zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. 

Zit u met een bepaalde druktechnische uitdaging? Wij hebben alle nodige expertise in huis voor deskundig advies op maat. Contacteer ons gerust voor advies op maat.

Mogelijke afwerkingstechnieken