Onafhankelijke drukkerij, deel van een familiale bedrijvengroep

Joos Print vormt een onderdeel van de Group Joos. De geschiedenis van deze familiale bedrijvengroep gaat terug tot in 1935. Wij zijn een op de internationale markt actieve drukkerij met veiligheidsdrukwerk, logistieke formulieren, administratieve documenten, zelfklevende labels en etiketten als belangrijkste specialisaties. Daarnaast bieden wij onder hetzelfde dak een brede waaier aan afwerkings- en verpakkingstechnieken aan. Deze unieke combinatie geeft ons maximale flexibiliteit om aan de hoogstaande verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Samenwerken met Joos Connect en Joos Smartcom

Vanuit Joos Print werken we nauw samen met onze zusterdivisies Joos Connect en Joos Smartcom.
Elke divisie focust zich op de eigen kernactiviteiten die elkaar naadloos aanvullen.

Joos Connect

JJoos Connect is een trendsetter op vlak van direct mailings, mail packs en postaal advies. Daarnaast ontwikkelt Joos Connect zich als totaalpartner voor gepersonaliseerde en geïndividualiseerde communicatie, promotioneel drukwerk en huis-aan-huis uitgaven.

Ontdek meer

Joos Smartcom

Smartcom is gespecialiseerd in doorgedreven data-analyses en marketing automation, waarbij een combinatie van print en online wordt ingezet. Ook voor Web to Print- en Omnichannel-applicaties is Smartcom uw partner.  Met de generieke app VEEEW kan in real time augmented reality-content geactiveerd worden.

Ontdek meer

VEILIGHEID EN KWALITEIT OP DE EERSTE PLAATS

Bij elke drukopdracht die wij uitvoeren, staan veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Wij werken met gevoelige documenten die maximale bescherming vereisen. Zo beschikken we over een ISO 27001-certificaat. Dit garandeert de hoogste graad van veiligheid en vertrouwelijkheid. 

Wij volgen strikt de GDPR-richtlijnen met betrekking tot dataprivacy. Daarnaast werken we conform de regels van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem. Continue verbetering staat daarbij centraal.

Ecologische voetafdruk verkleinen

Duurzaamheid vormt een absolute prioriteit in onze bedrijfsvoering. Op tal van manieren verkleinen we actief onze ecologische voetafdruk. We hergebruiken maximaal hulp- en grondstoffen, beperken milieu-uitstoot en chemisch afval en zorgen voor gescheiden afvalstromen.  

We bezitten een ISO 1400-certificaat, wat het bewijs vormt voor onze grote ambities op vlak van professioneel milieumanagement. Daarnaast hebben we een FSC- en PEFC-certificaat voor het gebruik van papier uit verantwoord beheerde bossen. Lees meer over duurzaam ondernemen van Group Joos.