Betrouwbare verwerking in uw productieproces

Voorbedrukte etiketten en zelfklevende labels in alle mogelijke maten en vormen zijn een belangrijke pijler binnen het productaanbod van Joos Print. Ook voor deze bedrukte etiketten en zelfklevende labels bieden we maximale flexibiliteit. Hoge volumes en korte levertermijnen vormen geen enkel probleem. Naast volledig zelfklevende etiketten kunnen we naar wens één of meerdere zelfklevende uitsparingen voorzien. De mogelijke toepassingen van dit principe zijn bijzonder groot. Ook voorbedrukte etiketten en labels op rol voor printers en machines behoren tot de opties. Wij garanderen een hoogwaardige bedrukking.

Op talloze producten staan klevende etiketten voor informatie of promotie. Ook voor de tracering van producten of het goede verloop van logistieke processen worden zelfklevende etiketten en labels in grote aantallen gebruikt.

Advies op maat voor de juiste etiketten en labels

De eisen die aan voorbedrukte zelfklevende etiketten en labels worden gesteld, verschillen van de specifieke toepassing. In sommige situaties moeten de etiketten eenvoudig en snel te verwijderen vallen, terwijl in andere gevallen juist hechtende etiketten aan de orde zijn. 

Het gebruik van de juiste lijmsoort is daarom van groot belang. Joos Print geeft u voor de keuze van juiste hechtingslijm technisch advies op maat, afhankelijk van de specifieke toepassing. 

Welke afwerking is vereist?

Dankzij onze brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden én onze expertise in veiligheidsdrukwerk bieden wij ook voor zelfklevende etiketten en labels tal van opties: 

  • Bedrukt met elk mogelijk ontwerp
  • Geleverd op een rol, in vellen of gevouwen naar wens
  • Geperforeerd, uitgestanst of beveiligd met de juiste beveiligingstechniek
  • Uniek gemaakt met een barcode, nummering of QR-code