Alles onder één dak

Design, advies, drukken én afwerken

De dienstverlening van Joos Print gaat veel verder dan uitsluitend het afleveren van hoogkwalitatief en volledig afgewerkt drukwerk. Onze klanten kunnen rekenen op een totaalservice inclusief design en druktechnisch advies. We denken steeds creatief, technisch en commercieel met de behoeftes van onze klanten mee. Met deze aanpak werken we op maat de juiste oplossingen uit met een combinatie van innovatieve afwerkingstechnieken. Zo zorgen we voor een maximale toegevoegde waarde.

Drukken en afwerking onder één dak

Joos Print beschikt over een uitgebreid machinepark voor het drukken en afwerken. Alles gebeurt onder hetzelfde dak, waardoor u ook voor grote volumes mag rekenen op een snelle en flexibele service. Bekijk hier ons actuele machinepark (pdf).

Maatwerk voor nieuwe concepten

Vanuit uw noden, wensen en behoeftes denken wij proactief met u mee voor de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten. Wij beschikken over een uitgebreide expertise in verschillende afwerkings- en verpakkingstechnieken. De combinatie van meerdere innovatieve technieken leidt tot een eindeloze waaier aan mogelijkheden. We blijven zoeken en ontwikkelen totdat ons voorstel volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Hoge capaciteit voor grote volumes

Dankzij ons uitgebreid en flexibel machinepark kunnen wij zowel zeer grote als beperkte ordervolumes aan. Wij zijn als drukkerij actief op de internationale markt, waarbij grote volumes zakelijk drukwerk op korte termijn geen enkel probleem vormen.  

Respect voor deadlines

Afspraak is afspraak. Wij leveren alle mogelijke inspanningen om afgesproken deadlines te respecteren.

Uw drukwerk is in veilige handen

Als specialist in veiligheidsdrukwerk of security printing zijn veiligheid en integriteit onze hoogste prioriteit. Zo beschikken wij over een ISO14298-certificaat. Dit wordt uitsluitend door gespecialiseerde keuringsinstanties toegekend aan ondernemingen die aan de strengste veiligheidsvereisten voldoen.

Naast de elektronische beveiliging van onze gebouwen met een geavanceerde alarminstallatie en camerabewaking zorgen we voor een strikte registratie van bezoekers. Verder beschikken we over kluizen en gescheiden beveiligde ruimtes met strikte toegangscontrole. Verschillende internationale klanten onderwerpen ons regelmatig aan audits en kritische inspectiebezoeken.  Dit leidt tot het voortdurend optimaliseren van onze beveiliging.

Ook GDPR krijgt onze hoogste aandacht. Het ISO27001-certificaat biedt onze opdrachtgevers de absolute garantie op een zorgvuldige verwerking van hun data. 

Extra garanties en certificaten

Wij werken conform de strengste normen inzake kwaliteit, milieu en veiligheid. Zo beschikken we over een ISO9001-certificaat. Op vlak van milieu en veiligheid behaalden we de ISO14001-certificering. Ook het leveren van drukwerk met PEFC- of FSC®-logo behoort tot de opties.